Home / Actual / Pensionarii beneficiază de bilete gratuite la Săcele. Vezi ce s-a schimbat!

Pensionarii beneficiază de bilete gratuite la Săcele. Vezi ce s-a schimbat!

Vrei să fii administrator la fosta regie? A început concursul!

Începând cu data de 1 octombrie 2016 pensionarii din Săcele beneficiază in continuare lunar de titluri de călătorie gratuite eliberate de către S.C. Servicii Săcelene S.R.L.

Acestea sunt valabile pe linia de transport public local de călători Garaj Săcele – Poienelor Braşov, pensionarii din sistemul asigurărilor sociale de stat, din sistemul de pensii şi asigurări sociale pentru agricultori, precum şi pensionarii din celelalte sisteme proprii de asigurări sociale având domiciliul stabil în Municipiul Săcele, astfel:

Condiţiile si valoarea pensiei

a) persoanele cu o pensie al cărei cuantum nu depăşeşte 700 lei vor beneficia de un număr de 16 călătorii gratuite (8 titluri de călătorie dus – întors);

b) persoanele cu o pensie al cărei cuantum se încadrează între 701 lei – 850 lei vor beneficia de un număr de 10 călătorii gratuite (5 titluri de călătorie dus – întors);

c) persoanele cu o pensie al cărei cuantum se încadrează între 851 lei – 1050 lei vor beneficia de un număr de 6 călătorii gratuite (3 titluri de călătorie dus – întors);

Fac excepţie fata de exemplele de mai sus, categoriile de pensionari care beneficiază de gratuitate totală în baza unor legi speciale (deportaţi, foşti deţinuţi politic, veterani de război şi IOVR, revoluţionari 1989 şi 1987).

Citeşte şi: Accident tragic la Săcele! Un om a murit!

Ce trebuie să mai ştiţi    

Titlurile de călătorie cu caracter special vor fi tipărite în mod distinct faţă de cele eliberate contra cost, iar pensionarii beneficiari trebuie să-si demonstreze calitatea de pensionar prin prezentarea cuponului de pensie din luna anterioară, în original, ori de câte ori va fi solicitat.

Categoriile de persoane precizate mai sus vor pierde facilitatea acordată dacă cedează spre folosinţă titlurile de călătorie, altor persoane.

La fiecare urcare în mijlocul de transport public local, persoanele îndreptăţite au obligaţia să valideze titlul de călătorie sau să îl prezinte angajaţilor cu atribuţii de control ai S.C. Servicii Săcelene S.R.L.

Săcele: Au mai rămas doar 36!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply