Home / Actual / Penny Market se face! Ce veste a primit investitorul!

Penny Market se face! Ce veste a primit investitorul!

Consilierii săceleni au aprobat într-o ședință de îndată Planului Urbanistic Zonal „Construire supermarket”, B-dul George Moroianu, nr. 65-67, astfel construcția Penny Market a primit undă verde.

Acest supermarket va fi construit pe strada George Moroianu Nr. 65-67, în apropierea staţiei de ambulanţă Săcele şi a Clubului Elevilor, pe terenul fostei săli de sport a Liceului Teoretic “George Moroianu”.

“Venirea mea la conducerea primăriei Săcele a găsit acest proiect blocat. Mă bucur că am reușit în doar 2 luni să deblocăm situația și să finalizăm PUZ-ul, astfel încât această investiție să se poată realiza”

ing. Virgil Popa – primar al Municipiului Săcele

Penny Market este un lant de supermarketuri din Romania care se bazeaza pe achizitionarea de marfa din Romania, astfel incat ponderea principala a articolelor oferite spre vanzare este de provenienta autohtona.

Magazinele Penny Market au o suprafata de aproximativ 750 mp si un sortiment de peste 2000 de articole: alimente de baza, bauturi, detergenti, produse proaspete si congelate, legume, fructe si non food. Sortimentul este completat de ofertele promotionale disponibile in cantitati limitate.

Citește și despre situația unei școli din Săcele

Premiul al III-lea pentru săceleni la…

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply