Home / Actual / Locul al III-lea pentru săceleni la “Cupa Presei la Gătit“

Locul al III-lea pentru săceleni la “Cupa Presei la Gătit“

Săcelenii s-au intors cu locul al III-lea de la “Cupa Presei la Gătit“, ediția a doua, competitie organizată în data de 3 septembrie 2016. Evenimentul s-a adresat reprezentanților massmedia, ziariștilor, purtătorilor de cuvânt și ofițerilor de presă din instituțiile publice.

Echipa Săceleanul.Ro formată din Ernest Kendi (căpitan), Ciprian Sterpu si Radu Tăranu a gătit la ceaun o tocăniță din gaturi de curcan, rezultatul fiind apreciat deopotriva de juriu, cat si de toți cei ce au gustat din preparatul final.

Felicităm pe această cale organizatorii pentru munca depusă, ii salutăm cu prietenie pe ceilalti concurenți si le multumim chefilor pentru sfaturile primite pe parcursul zilei de concurs. Pentru echipa Săceleanul.Ro a fost o zi relaxantă, la capătul căreia am invățat foarte multe.

Ernest Kendi – Săceleanul.Ro 

Premiul al III-lea obținut de săceleni este o evoluție fața de ediția precedentă, cand echipa a obținut un premiu special oferit de unul dintre sponsori.

Concursul a făcut parte din evenimentul ”Zilele Comunei Cristian” care s-a desfășurat în perioada 3-4 septembrie 2016.

Citeste si despre incă un giratoriu la Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply