Home / Actual / Unitatea de la Dârste a Spitalului Sf. Constantin se deschide în martie 2017

Unitatea de la Dârste a Spitalului Sf. Constantin se deschide în martie 2017

Omul de afaceri brașovean Mihai Miron estimează că va finaliza în luna martie 2017 prima parte a celei de-a doua unităţi medicale sub umbrela Spitalului Sf. Constantin din Braşov, proiectul total ridicându-se la circa 18-19 mil. euro. „Am început lucrările la noua unitate încă din luna iunie şi estimăm că le vom termina în martie.

„În prima fază, unitatea (de la Darste n.r.  va avea 140 de paturi şi ulterior vom mai extinde capacitatea. Din clădirile pe care le avem la dispoziţie amenajăm deocamdată circa 8.500 de mp, nu amenajăm tot“, a adăugat Mihai Miron.

Operatorul de servicii medicale private acoperă în prezent zona de ambulatoriu, servicii de terapie intensivă, de chirurgie pediatrică, generală şi plastică, neurochirurgie, oncologie medicală, ORL, ortopedie, urologie şi servicii de analize de laborator. Noua unitate a Spitalului Sf.Constantin va adăuga pe lista de servicii medicale şi chirurgie pediatrică laparoscopică sau imunologie.

Detalii suplimentare pe bizbrasov.ro

Supermarktul Penny se face! Vezi detalii aici

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply