Home / Actual / Elevii din Precizia nu scapă de toaletele turcești

Elevii din Precizia nu scapă de toaletele turcești

Elevii Şcolii Generale Nr. 4 din Săcele vor fi întâmpinaţi, odată cu reînceperea noului an şcolar, de aceleaşi toalete turceşti pe care conducerea dorea să le modernizeze în această vacanță de vară.

Încă din decembrie 2015, prima problemă concretă pe care au ridicat-o reprezentanții părinților pe școală a fost cea a toaletelor: “insuficiente și cu anumite deficiențe de funcționare a canalizării (a se citi miros urât)”.

De aceea Asociaţia de părinţi a Şcolii Generale Nr. 4 “Fraţii Popeea” din Săcele a decis să înainteze spre Primăria Municipiului Săcele o cerere privind modernizarea toaletelor existente la parter, dar şi amenajarea la etajul întâi a unor instalaţii sanitare.

Problema a fost aduse în atenţia actualului plen al Consiliului Local în cadrul primei şedinţe (din 28 iulie) de către consilierul local Ciprian Sterpu, fost elev al acestei şcoli.

proces-verbal

Deşi iniţial au fost semnale pozitive, inclusiv din partea primarului Virgil Popa (a se vedea sus din răspunsul afirmativ al edilului şef), toaletele NU vor fi modernizate pană la începutul acestui an şcolar din cauza lipsei actelor de intabulare a şcolii.

Deşi banii necesari fuseseră alocaţi, oficial tocmai acestă lipsă a documentelor de intabulare împiedică acordarea oricăror autorizaţii de construcţie, fără de care nu se pot moderniza toaletele.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply