Home / Actual / Pe urmele fraților Tate la Săcele: ”Cei doi s-au mutat în România pentru că țara „are femei frumoase și este mai ieftin de trăit”

Pe urmele fraților Tate la Săcele: ”Cei doi s-au mutat în România pentru că țara „are femei frumoase și este mai ieftin de trăit”

Vasile Mezdrea, omul de afaceri ce le-a vandut acestora locuintele, spune că frații s-au mutat în România pentru că țara „are femei frumoase și e mai ieftin să trăiești”.

Dar spune că frații aveau ambiții dincolo de Săcele. „Întotdeauna au vrut mai mult”, mi-a spus el.

Săcele ar putea părea un loc puțin probabil pentru cei doi tineri kickboxeri britanici să înceapă, dar dezvăluie o legătură cu doi oameni care vor juca mai departe roluri cheie în viața lor.

Unul este un om de afaceri pe nume Sebastian Vieru, care i-a adus pentru prima dată pe frații Tate în România în 2014.

Originar din regiunea Brașovului, domnul Vieru i-a zburat de mai multe ori pentru a colabora cu ei ca antrenori și comentatori pentru spectacolele sale de lupte în cuști.

Tot Vieru a fost cel care a povestit fratii Tate despre noul bloc de apartamente al lui Vasile Mezdrea din afara Sacele, sfatuindu-i ca dezvoltatorul are nevoie urgent de fonduri pentru a termina cladirea si ca vor primi apartamentele cu reducere.

El spune că Andrew și Tristan Tate au adus niște bani cu ei din Marea Britanie, dar că averea lor a crescut rapid o dată în România.

Urmărirea acelei bogății – cum a fost făcută și de unde a venit – se crede că face parte din ancheta asupra acuzațiilor de viol și trafic de persoane, care este desfășurată în prezent de unitatea de crimă organizată din România.

Proprietățile din Săcele par să le fi avut foarte puțin timp. Le-au vândut câțiva ani mai târziu, când s-au mutat la București, pentru un profit de doar câteva mii de euro.

Dar au părăsit această ascunzătoare de munte cu o nouă afacere: Talisman Enterprises, cea care produce banii din portaluri web, potrivit înregistrărilor oficiale din România. 

Dezastru anunțat la Săcele? Presa județeană spune că de la 1 septembrie, săcelenii ar putea rămâne fără transport în comun – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia