Home / Actual / Aici a început epopeea lor românească! Frații Tate la Săcele: apartamente cumpărate, aroganțe și femei goale!

Aici a început epopeea lor românească! Frații Tate la Săcele: apartamente cumpărate, aroganțe și femei goale!

Celebrii frați Tate, Tristan si Andrew, au o legatură directă cu municipiul Săcele.

Asta rezulta din materialul celor de la BBC.com, ce prezinta inceputurile acestora in Romania.

Conform investigației prestigiosului site britanic, Andrew si Cristain Tate au cumpărat 2 apartamente în Sacele, în anii 2015-2016. 

Prima parte a materialului Tate brothers la Sacele AICI! Aici a început epopeea lor românească! Legătura surprinzătoare între celebrii frați Tate și municipiul Săcele. – Saceleanul

BBC a venit în România, pe urmele fraţilor Tate, Andrew şi Tristan. Jurnaliştii au ajuns în Săcele, la poalele Carpaţilor, pe Strada Narciselor

În interior este împărțit în mici apartamente funcționale.

Aici, în apartamentele 9 și 17, frații Tate au început să-și construiască imperiul de afaceri românesc.

Vasile Mezdrea, un dezvoltator local, le-a vândut proprietățile „în 2015, sau la începutul lui 2016” pentru mai puțin de 35.000 de euro (37.900 USD; 31.425 £) fiecare.

„Au plătit în rate pentru că nu aveau bani să cumpere apartamentele de-a dreptul”, a spus el.

„Nu aveau mașină în acele vremuri – își duceau prietenele la cumpărături în taxiuri”.

El spune că Andrew Tate s-a mutat aici cu o iubită britanică, Melissa, care și-a cumpărat un al treilea apartament în același bloc.

Dar, potrivit localnicilor, nu era singura femeie care locuia aici cu frații. Mai multe persoane au spus că alte femei fie locuiau în apartamentele lor, fie vizitează regulat.

Unul, care nu a vrut să fie numit, a spus că a primit plângeri că femeile goale erau clar vizibile în apartamentul de la parter al familiei Tate.

În interiorul blocului, sunt puțini oameni care își amintesc de frații Tate, iar cei care o fac sunt dornici să nu vorbească în înregistrare.

„Erau disprețuitori, aroganți”, a spus o femeie. Dar „foarte discret – nu era muzică, nici lupte”.

Ea a spus că câinele lor, un ciobănesc german, a fost lăsat liber să rătăcească prin clădire, atacând la un moment dat pe unul dintre locuitorii de acolo și lăsând-o cu vânătăi.

Se pare că plângerile adresate fraților au rămas fără răspuns.

După șapte ani, frații valorează milioane, cu un stil de viață bucureștean cu ceasuri de designer, avioane private și un portofoliu extins de proprietăți.

Drumul lor a început însă, pe strada Narciselor din Săcele.

sursa text bbc.com

Maine – partea a III-a a materialului pe Saceleanul.ro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia