Home / Actual / Aici a început epopeea lor românească! Legătura surprinzătoare între celebrii frați Tate și municipiul Săcele.

Aici a început epopeea lor românească! Legătura surprinzătoare între celebrii frați Tate și municipiul Săcele.

Celebrii frați Tate, Tristan si Andrew, au o legatură directă cu municipiul Săcele.

Asta rezulta din materialul celor de la BBC.com, ce prezinta începuturile acestora în România.

Conform investigației prestigiosului site britanic, Andrew și Cristain Tate au cumpărat 2 apartamente în Sacele, în anii 2015-2016. 

Vila unde se află aceaste apartamente este cea de la capătul străzii Narciselor, la capătul unui drum pietruit, înconjurată de dealurile împădurite din zona Turcheș.

Prima adresă românească a lui Andrew Tate este departe de stilul de viață strălucitor pe care a defilat în București înainte de detenție – este o clădire ghemuită, cu trei etaje, cu pereți galbeni, la o scurtă călătorie cu mașina prin Săcele.

Drumul lung până acolo de la București șerpuiește mile după mile de pădure înăbușită de zăpadă, ramuri înghețate până la vârfuri, munți înclinați spre orizont – e ca și cum ai conduce printr-o felicitare de Crăciun.

Plasat în afara Săcelelui, drumul înghețat se îngustează la lățimea unei mașini în timp ce urcă spre vilă aflata într-o zonă izolată, dar superbă.

Nu există nici un bolid Ferrari aici. Doar o Dacia și o Skoda stau parcate între grămezile de zăpadă în afara clădirii.

În interior, blocul de pe Narciselor este împărțit în mici apartamente funcționale. Aici, în apartamentele 9 și 17, frații Tate au început să-și construiască imperiul de afaceri românesc.

Vasile Mezdrea, un dezvoltator local, le-a vândut proprietățile „în 2015, sau la începutul lui 2016” și astfel a început epopeea românească a celor ce au făcut ulterior averi impresionante, dar au ajuns în final în custodia autorităților române. 

sursa text BBC.com

Mâine, partea a II-a a materialului, pe Saceleanul.ro

Dezastru anunțat la Săcele? Presa județeană spune că de la 1 septembrie, săcelenii ar putea rămâne fără transport în comun – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia