Home / Actual / Un săcelean a consumat canabis și s-a urcat la volan. La Brașov a fost oprit și testat de polițiști.

Un săcelean a consumat canabis și s-a urcat la volan. La Brașov a fost oprit și testat de polițiști.

La data de 06 februarie 2023, în jurul orelor 18:11, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 38 ani, din mun. Săcele, care conducea un autoturism pe str. 13 Decembrie din mun. Brașov, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței substantelor psihoactive, rezultatul a fost pozitiv la canabis.

În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive consumate.

 În cauză, s-a întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Aici a început epopeea lor românească! Frații Tate la Săcele: apartamente cumpărate, aroganțe și femei goale! – Saceleanul

Pe urmele fraților Tate la Săcele: ”Cei doi s-au mutat în România pentru că țara „are femei frumoase și este mai ieftin de trăit” – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia