Home / Actual / Nu le pasă! Dezastru prin parcurile din Săcele acolo unde locurile de joacă s-au transformat în pericole pentru copii

Nu le pasă! Dezastru prin parcurile din Săcele acolo unde locurile de joacă s-au transformat în pericole pentru copii

Avem la Săcele o administrație care mimează ”grija” față de copiii săcelenilor, dar care nu mai livrează nimic. 

O administrație care taie banii pentru creșa din Ștefan cel Mare, o administrație care taie banii pentru sala de sport din curtea Școlii Gimnaziale nr. 4, o administrație care nu mai repara locurile de joacă.

Cam așa arată ”grija” pesedistilor de la Săcele, plătiti cu salarii grase, fața de micii locuitori din municipiu și față de părinții acestora.

Și exemplele pot continua!

De ceva timp, parcurile sunt un pericol! 

Nu spunem noi, ci părinții care au trimis fotografii grăitoare pentru starea de degradare în care se află locurile de joacă.

Acestea sunt pline de scanduri rupte și putrezite, șuruburi și colțuri ascuțite, zone cu vopseaua cojită, elemente lipsă, bănci rupte, etc

În plină pandemie, Primăria Săcele a cheltuit zeci de mii de lei pe pergole, bineînțeles, tot prin intermediul unei firme de casă abonata la banul public pe filiera PSD-istă! Aia era prioritatea zero a pesedistilor: pergole și sifoane!

De locurile de joacă din municipiu nu se mai ocupa nimeni, dar declarativ mimăm pe Facebook ”grija” administrației virgilo-pesediste de la Săcele.

Să fie clar pentru toți săcelenii că oamenii aștia au o singură grijă! Buzunarul și interesul propriu!

Galerie foto cu modul în care arată parcurile din Săcele:

(Reportaj) Piața agroalimentară Electroprecizia, între modernizare și minciună

PSD mimează interesul față de copiii din Săcele. Dar creșa promisă este o mare miniciună, iar Primul Ghiozdan este un program propus de PNL

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia