Home / Actual / Primăria cheltuie 70.000 lei+TVA pentru a face un Plan de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria cheltuie 70.000 lei+TVA pentru a face un Plan de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Săcele va cheltui 70.000 lei+tva pentru servicii de elaborare Plan de Mobilitate Urbana Durabila – PMUD – pentru orase/municipii de pana la 50 000 de locuitori.

Câștigatoarea contractului este SC MABI EASY PLANNING S.R.L, o mică firmă de apartament din Brașov ce în anul 2020 nu a avut niciun angajat și a raportat o cifră de afaceri netă de 18.000 lei.

Practic, contractul adjudecat la Săcele de această companie este de aproximativ 4 ori mai mare decât veniturile sale în anul fiscal precedent (2020, conform site-ului Ministerului Finantelor).

Planul de Mobilitate va fi elaborat pentru un orizont de timp de 10 ani in conformitate cu în Ordinul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice nr. 233/2016.

În elaborarea PMUD vor fi asigurate urmatoarele elemente:

Etapa 1- Audit Analiza studiilor si planurilor anterioare Analiza dezvoltărilor planificate Analiza detaliată 4 intersecții majore Analiza suplimentara 2-4 intersecții majore

Etapa 2 – Consultare publica initiala Consultare publică privind măsurile de dezvoltare a mobilității urbane Ancheta sociologica privind direcțiile de dezvoltare a mobilității urbane (Elaborare instrument de cercetare, aplicare online pe un eșantion de minim 200 de subiecți, focus grup cu reprezentanții instituțiilor publice și agenți economici majori la nivelul comunității locale)

Etapa 3 – Formulare directii de actiune, scenarii, analiza multicriteriala Formulare Viziune si direcții strategice de acțiune Formulare obiective specifice Dezvoltare Scenarii de măsuri Scenariul DN (Do Nothing) Scenariul DS1 (Do Something 1) Scenariul DS2 (Do something 2) Dezvoltare scenariu alternativ DS 3 (Do something 3) Analiza multicriterială a scenariilor propuse Dezvoltare pachet de măsuri aferente

PSD mimează interesul față de copiii din Săcele. Dar creșa promisă este o mare miniciună, iar Primul Ghiozdan este un program propus de PNL

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia