Home / Actual / (Reportaj) Piața agroalimentară Electroprecizia, între modernizare și minciună

(Reportaj) Piața agroalimentară Electroprecizia, între modernizare și minciună

”Am semnat contractul pentru întocmirea documentației tehnice pentru „Reamenajare și modernizare Piața Electroprecizia”, spunea Virgil Popa in decembrie 2019 si continua si la inceputul anului 2020 cu afirmatia ca ”in cel mai scurt timp vom incepe lucrarile propriu zise”

18 luni mai tarziu, piata agro-alimentara din cartierul Electroprecizia este in aceeasi stare deplorabila.

Aici lucrarile nu au inceput, iar promisiunile lui Virgil Popa catre locuitorii din zona nu sunt decat niste minciuni sfruntate.

Virgil Popa a câștigat alegerile în Electroprecizia și acum a lăsat cartierul de izbeliște

Atmosfera în cartier este sumbra, iar in piata, putinii vanzatori ramasi nu mai au speranta.

”Ne-a promis domnul primar, a venit de cateva ori, au masurat pe aici … dar nu s-a schimbat nimic. Cand ploua, curge din acoperis peste tot. Nu ai unde sa te adapostesti. Iarna este foarte frig, nicio toaleta nu avem… mergem la o vecina (n.r. un restaurant din zona). Am mai ramas cativa in piata, dar cred ca in ritmul asta nu va mai fi nimeni. O sa se deschida si Lidl si Kaufland si ne va fi greu sa rezistam”, spune o persoana din piata.

Modernizarea promisa cu surle si trambite se lasa asteptata, iar cei din zona spun ca si o jumatate de suprafata ar fi de ajuns pentru ce clientela si vanzare este acum.

Viata in Piata Electroprecizia este grea, dar are si partea ei de aventura. ”Am intrat pe geam in perioada de pandemie, cand era piata inchisa. Am spart un geam, o taraba metalica si am intrat” spune aceesi persoana.

Nici nu mai conteaza acum! Ceea ce ramane in urma este o promisiune desarta, o piata degradata si oameni cu speranta la pamant.

Cam asa se prezinta atmosfera intr-o parte din cartierul Electroprecizia, fosta inima a municipiului Sacele.

Virgil Popa a plecat cu voturile de aici si cu promisiunile din campanie!

Ce rusine la Săcele! Primarul lasă municipiul fără creșă și fără sala de sport de la Școala 4 și în 2021

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia