Home / Actual / Primăria Săcele confirmă informațiile Saceleanul.ro: Creșa nu se mai face în 2021

Primăria Săcele confirmă informațiile Saceleanul.ro: Creșa nu se mai face în 2021

Toate informațiile oferite de Saceleanul.ro au fost și sunt corecte! Verificate, scrise corect și cu grijă! (NU vreți să știți ce probleme legale am avut din cauza plângerilor pesediștilor la adresa noastră).

Am scris în exclusivitate ca ultima rectificare bugetară propusă de pesedistul Virgil Popa aduce numai vești rele sacelenilor.

Asta deoarece au fost retrase de pe lista de investiții pe anul 2021 proiecte extrem de importante, cerute insistent de către locuitorii cartierelor Ștefan cel Mare și Electroprecizia și anunțate cu surle și trâmbițe în campania electorală ca proiecte viabile pentru acest an.

Aceste proiecte sunt transformarea Centrului de Zi în Creșă și transformarea atelierelor de la Școala Gimnazială nr. 4 în sala de sport.

Acum Primăria Săcele confirmă aceste informații!

Iată ce spune un fragment de comunicat de presă: 

”[…] După aprobarea bugetului, Primăria Municipiului Săcele a scos la licitație realizarea celor două obiective, însă datorită creșterii exorbitante a prețurilor din domeniul construcțiilor, nicio firmă nu a depus oferte pentru realizarea Creșei și a Sălii de Sport.

Astfel, am fost nevoiți să reactualizăm indicatorii tehnico-economici ale celor două proiecte, iar acest lucru a condus la creșterea prețurilor cu peste 30%.

Realizarea acestor obiective rămâne o prioritate pentru administrație, execuția acestora urmând să fie realizată anul următor. […]”

Deci problema nu este timpul de executie, ci lipsa banilor, așa cum corect am scris aici pe Saceleanul.ro.

Bugetul a fost dezechilibrat, banii s-au evaporat rapid sub administrația PSD și acum vin amânările de execuție a proiectelor.

Sigur, ce mai contează ca aceste obiective au fost promise și în 2018, și în 2019, și în 2020 și în 2021?

PSD mimează interesul față de copiii din Săcele. Dar creșa promisă este o mare miniciună, iar Primul Ghiozdan este un program propus de PNL

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia