Home / Actual / Nimic pentru Săcele, totul pentru el: Popa Virgil a cheltuit sume incredibile ca să apară în emisiuni TV și în presă

Nimic pentru Săcele, totul pentru el: Popa Virgil a cheltuit sume incredibile ca să apară în emisiuni TV și în presă

Primarul Popa Virgil plătește de ani buni sume importante din bugetul local pentru a apărea în emisiuni TV sau prin presa județeană.

Toate aceste atribuiri directe sunt făcute mascat cu scopul de a posta anunțuri din comunitate, însă în majoritatea cazurilor, în special în cazul televiziunilor locale sau a posturilor radio, Popa Virgil a plătit doar pentru a fi invitat și a se lăuda cu realizările sale. Ba chiar în unele a făcut și atacuri la adresa adversarilor politici. Tot pe banii săcelenilor!

Povestea irosirii banilor pentru cultul personalității inginerului Popa Virgil a început în 2016, imediat după ce a fost ales. 

Dornic în a se lauda și ahtiat dupa apariții publice, primarul de la Săcele a cheltuit constant din banii săcelenilor sume ce însumate depășesc ordinul zecilor de mii.

Acești bani puteau merge către promovarea turistică a localității noastre ( ce suferă la acest capitol ), cultură, sport sau tineret.

44.000 lei in 2022, 101.000 lei in 2023 si deja peste 80.000 lei in 2024

Toate sumele de mai sus au fost cheltuite pentru apariții de presă, fie locale, fie județene. 

În toate acestea a apărut în exclusivitate primarul Popa Virgil, fie că a fost vorba de articole de presă, fie de emisiuni TV, fie de interviuri radio. O singură excepție: mici anunțuri de mică publicitate a unor ședințe de Consiliu Local. 

Darnic din cale afară când este vorbe de cultul personalității sale, Popa Virgil este pe cale să bată toate recordurile în 2024, an electoral, în tentativa de a mai rămâne 4 ani în scaun și de a mai cheltui după bunul plac banul comunității săcelene.

acest material este o opinie politica

In trecut, acest subiect a mai fost abordat aici: Batjocoritor! Pesedistul Virgil Popa a cumpărat ”emisiuni TV” din bugetul local – Saceleanul

sau aici În afară de Nova TV, Primarul Virgil Popa a cheltuit banii săcelenilor ca să apară în emisiuni și la MIX TV – Saceleanul

sau aici Cultul personalităţii pesedistului Virgil Popa pe banii săcelenilor. Primarul a plătit şi la BraşovTV sume însemnate ca să apară în emisiuni – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia