Home / Actual / Săcelenii fac haz de necaz, după ce străzile au fost umplute iar de bolovani sau de noroi

Săcelenii fac haz de necaz, după ce străzile au fost umplute iar de bolovani sau de noroi

Săcelenii fac haz de necaz si posteaza fotografii cu “modernizarile electorale” din aceasta primavara.

Străzile neasfaltate ale municipiului, chiar si acelea ce apar in acte ”asfaltate” de ceva timp – spune gura lumii, au primit o nou look prin imprastierea unui strat de pietroaie cat pumnul.

”Domnule primar, ii cumperi dvs pantofi soției mele…? N-am mai văzut asfalt din acesta” sau ”Nu știți voi ce înseamnă asfaltul. Asta-i ceva nou” sunt doar câteva dintre replicile primite pe o rețea de socializare.

Un alt locuitor spune ca oamenii sunt împiedicați să iasă din case de aceste lucrări ce mai degrabă par a fi făcute în batjocura: Domnule primar aveți cunoștințe de ce se întâmplă pe teren? Căci cei care au răsturnat bolovanii pentru calea ferată pe str Carierei au spus că asta este ordinul primărie… dimineața să trimiteți firma care ne-a umplut strada de stânci să și le ia. Bătrânii noștri nu pot ieși din curți că se împiedică de bolovanii aruncați în strada”

Alte mesaje sunt mult mai dure … ”Bătaie de joc, spălare de banii fără rost. Faceți ceva util. […] După alegeri nu mai vedem nici bolovanii, dar promisiunile nici atât”.

De pe străzile pline de noroi vin alte remarci acide: ”E bine cu pietre….e lux…la noi pe strada e noroi pana la glezna cand ploua”

La final, poate apoteotic, un săcelean oferă un tractor de vânzare, ca unică soluție pentru cei ce vor sa ajungă acasă pe străzile pline de bolovani.

Nimic pentru Săcele, totul pentru el: Popa Virgil a cheltuit sume incredibile ca să apară în emisiuni TV și în presă – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia