Home / Actual / “Mărțisoare pentru campioanele sporturilor de munte”, parte a ALPIN FILM FESTIVAL, un eveniment marca Dan Burlac

“Mărțisoare pentru campioanele sporturilor de munte”, parte a ALPIN FILM FESTIVAL, un eveniment marca Dan Burlac

ALPIN FILM FESTIVAL vă invită la un eveniment special cu ocazia zilei de 1 martie intitulat MĂRȚIȘOARE PENTRU CAMPIOANELE SPORTURILOR DE MUNTE.

Locatia aleasa este Coresi Shopping Resort pentru întâlnirea cu aceste sportive minunate ale sporturilor de munte, cu mărțișoare, povești despre performanță.

Veți avea posibilitatea să faceți fotografii și să luați autografe de la urmatoarele sportive:

Venită direct de la Olimpiada de iarna din Coreea de Sud, Dana Haralambie ne va împărtăși impresiile sale olimpice și va invita publicul la Cupa Mondială de sarituri cu schiurile de pe trambulină, din Râșnov.

Din alpinism, Cristina Pogăcean, întoarsă din îndepărtata Noua Zeelanda, o sportivă cunoscută și respectată cu performanțe deosebite, specialistă în competiții de bouldering, escaladă sportivă, escaldă pe gheață și dry-tooling va fi prezentă pentru a se întâlni cu cei care iubesc escalada.

Avem și din Brașov două sportive cu performanțe deosebite în escaladă:

Catrinel Enache – ghid montan atestat și formator în cadrul cursurilor Asociației Ghizilor montani din Romania pe partea de cățărare și schi/ schi de tură, membră a lotului național de escaladă 2014 – 2015.
* Maya Ioo – tânăra speranță în Bouldering (cățărare fără echipament de asigurare), campioana națională și balcanică la această disciplină.

Cu aceasta ocazie, va fi prezentată și cartea Mihaelei Noroc “ATLASUL FRUMUSEȚII”, apărută la Editura Humanitas. Mihaela Noroc a călătorit în peste 50 de țări, fotografiind femei din toate mediile sociale.

Demersul tinerei românce a devenit faimos în întreaga lume și s-a transformat într-o carte de succes publicată în mai multe limbi. 

Prezență săceleană la Târgul de Turism al României

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply