Home / Administratie / Mai putini bani pentru Sacele de la Consiliul Judetean

Mai putini bani pentru Sacele de la Consiliul Judetean

kovacs-attilaConsilierii județeni au aprobat în ședința de plen repartizarea pe localități a cotei de 20% din impozitul pe venit și a sumelor defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2014. În total, au fost împărțite 33.075.000 lei din impozitul pe venit și 8.806.000 lei din TVA, fonduri alocate județului Brașov prin bugetul de stat pe anul 2014.

Din păcate, suma ce revenea orașului Săcele a fost diminuată cu 100.000 de lei, bani ce au mers către localitatea Apața. Această rectificare negativă pentru Săcele a fost făcută la cererea domnului Attila Kovacs (foto) de la UDMR.

 “Vă solicit să alocăm 100.000 de lei pentru localitatea Apața și să se taie de la Săcele, din cota alocată UDMR” – Attila Kovacs, presedinte UDMR 

Proiectul de hotărâre supus aprobării plenului a rezultat în urma negocierilor purtate între TOATE grupurile politice reprezentate în forul deliberativ, care au ținut cont pe de o parte de apartenența politică a primarilor, iar pe de altă parte de nevoile investiționale ale fiecărei localități.

De asemenea, plenul și-a dat acordul pentru accesarea unui credit de 5 milioane de euro, bani pe care Consiliul Județean să-i utilizeze pentru continuarea lucrărilor la aeroport și pentru cofinanțarea unor proiecte de investiții, anunță site-ul oficial al C.J. Brașov

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

5 comments

  1. Pentru ca urmeaza ALEGERI LOCALE partiale la Apata!!! A uitat dl.Kovacs Attila ca a candidat la Sacele? Sau a vazut ca aici situatia e roz???

  2. Totusi ar fi mai interesant sa aflam din ce cauza reprezentantii PSD si PNL din cadrul Consiliului Judetean nu s-au obosit sa propuna alocarea a unui leu macar pentru Sacele, si doar la initiativa PD-L si UDMR municipiul nostru a primit bani pentru investitii.. Mare pacat stimati colegi, mare pacat…

  3. …poate vom afla si asta! Intrebarea principala la care asteptam raspuns este: "deputatul" Kovacs Attila e suparat pe saceleni ca nu l-au votat? De ce nu a diminuat alocatia bugetara de la Tarlungeni, daca avea nevoie de bani pentru APATA??

  4. Popa Ion Gabriel

    Sa dea Dumnezeu sa ajungi aici …

Leave a Reply