Home / Administratie / Cearta intre politicienii din Sacele pe tema fondurilor de la Consiliul Judetean Brasov

Cearta intre politicienii din Sacele pe tema fondurilor de la Consiliul Judetean Brasov

Politicienii săceleni se acuză reciproc de faptul că nu au adus mai mulţi bani la bugetul municipiului.

Săcele a primit, pentru 2014, 5,437 milioane de lei din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale şi 1,448 milioane de lei din cota defalcată de TVA. De asemenea, Consiliul Judeţean Braşov a alocat 400.000 de lei pentru Săcele (iniţial fiind suma de 500.000 de lei, dar la propunerea liderului UDMR, Kovacs Attila, 100.000 de lei au fost redirecţionaţi către Apaţa) – vezi stirea aici:

Viceprimarul Géczi Gellért a comentat această situaţie pe Facebook, dar fără să explice de ce tocmai partidul domniei sale a propus tăierea a 100.000 de lei de la Săcele pentru Apaţa, care nu primise niciun ban de la bugetul judeţului:

declaratie-vice-sacele
„Ar fi interesant sa aflam din ce cauza reprezentantii PSD si PNL din cadrul Consiliului Judetean nu s-au obosit sa propuna alocarea a unui leu macar pentru Sacele, si doar la initiativa PD-L si UDMR municipiul nostru a primit bani pentru investitii.. Mare pacat stimati colegi, mare pacat…“

mateiContactat de newsbv.ro, consilierul județean PNL Gavril Matei, săcelean, a ţinut să-i dea replica viceprimarului UDMR: „Anul trecut, la iniţiativa mea şi cu spijinul preşedintelui Aristotel Căncescu, s-au alocat suplimentar 530.000 de lei (5,3 miliarde de lei vechi) pentru Săcele. Ce au făcut politicieni UDMR și PDL pe care îi invocă dl. viceprimar? […]”, a întrebat retoric Gavril Matei.

Sursa articol: www.newsbv.ro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply