Home / Actual / Mai nou, primarul de la Săcele plătește și pentru emisiuni radio din bugetul localității

Mai nou, primarul de la Săcele plătește și pentru emisiuni radio din bugetul localității

În ultimii 7 ani (de când a devenit primar) plăcerea nevinovata a lui Popa Virgil sunt emisiunile TV si radio plătite din bugetul local, in care edilul este invitat să vorbească despre realizările sale.

De-a lungul timpului, acest mod de lucru s-a transformat într-o (a)normalitate ce a tras din sume importante din banii săcelenilor.

Mai multe informații aici:

Batjocoritor! Pesedistul Virgil Popa a cumpărat ”emisiuni TV” din bugetul local – Saceleanul

În afară de Nova TV, Primarul Virgil Popa a cheltuit banii săcelenilor ca să apară în emisiuni și la MIX TV – Saceleanul

Cultul personalităţii pesedistului Virgil Popa pe banii săcelenilor. Primarul a plătit şi la BraşovTV sume însemnate ca să apară în emisiuni – Saceleanul

Mai nou, avertizat probabil de specialiștii în comunicare că nu dă deloc bine pe sticlă (expresie folosită de mass-media pentru o persoana care nu are priză la public), primarul Popa Virgil s-a aruncat în brațele profesionale ale realizatoarei Corneliei Crevean și s-a dus la radio.

Bineînțeles că nici acolo nu a fost chemat pe gratis, ci din bani de la bugetul local, banii săcelenilor ce au ajuns să fie folosiți pentru sporirea cultului personalității lui Popa Virgil.

Penibilul continuă! Conform achiziției tematica emisiunii va fi stabilită de … beneficiar, adică de plătitor.

Ultima astfel de achiziție publica a fost de 1000 de lei, contravaloarea a 2 emisiuni radio intitulate Impartial – Radio Brasov.

Pentru acești bani emisiunea a fost cu difuzare in zona urbana, respectiv zona rurala, la solicitarea BENEFICIARULUI: → perioada difuzare: luna MAI 2023 → productie emisiune → difuzare emisiune: 1 difuzare → interval orar de difuzare : 13:00-14:00 → tematica emisiunii va fi stabilita de catre BENEFICIAR. Prețul unei emisiuni Impartial este de 500 lei si se difuzează o singura data intr-o luna. ( conform SICAP)

Bani irosiți aiurea! Il asiguram pe primarul Popa ca nu-l mai asculta de mult timp nimeni, in primul rand pentru ca nu mai are nimic interesant de spus de ani buni si in al doilea rand pentru ca steaua i-a cam apus si săcelenii privesc spre viitor, nu spre trecut.

acest material este o opinie politica

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia