Home / Actual / Am aflat pentru dumneavoastră capul de afiș de la Sântilia 2023. Cine va cânta la bâlciul de Sf. Ilie?

Am aflat pentru dumneavoastră capul de afiș de la Sântilia 2023. Cine va cânta la bâlciul de Sf. Ilie?

Direcția 5 este cea mai cunoscută trupă ce va urca pe scenă la Săcele în cadrul tradiționalei sărbători  ce se organizează anual în preajma zilei de Sf. Ilie. 

Sântilia – Sărbătoarea tuturor săcelenilor, așa cum a fost evenimentul rebranduit în ultimii ani va începe pe 17 iulie și se va termina pe 23 iulie.

Conform site-ului de achiziții publice, evenimentul va cuprinde si concursuri de fotbal, de table, spectacol de teatru, piesa pentru copii, spectacol folcloric, spectacol de muzica ușoară, dar si focuri de artificii.

Tot in cadrul evenimentului vor fi organizate și evenimente culturale precum un simpozion, sau de socializare, un cocktail cu oamenii de afaceri din Săcele.

Costurile evenimentului, conform SICAP (site-ul de achiziții publice), se ridica la aproximativ 318.000 lei (tva inclus).

Wizz Air extinde operațiunile către Aeroportul Internațional Brașov și introduce zboruri către Londra Luton și Dortmund – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia