Home / Actual / Wizz Air extinde operațiunile către Aeroportul Internațional Brașov și introduce zboruri către Londra Luton și Dortmund

Wizz Air extinde operațiunile către Aeroportul Internațional Brașov și introduce zboruri către Londra Luton și Dortmund

Wizz Air extinde operațiunile către Aeroportul Internațional Brașov, introducând zboruri către Londra Luton și Dortmund Germania

Brașov, România – Într-o dezvoltare entuziasmantă pentru călătorii din regiune, Wizz Air, liderul companiilor aeriene cu costuri reduse, Low cost, a anunțat planurile de a începe zborurile de la Aeroportul Internațional Brașov către Londra Luton.

Începând cu data de 2 august 2023, pasagerii vor putea zbura direct între cele două orașe vibrante, cu zboruri operate în zilele de luni, miercuri și vineri – de trei ori pe săptămână.

Această adiție mult așteptată la opțiunile de călătorie aeriană din Brașov vine ca o veste binevenită atât pentru călătorii de afaceri, cât și pentru cei de agrement, oferind o conexiune convenabilă și accesibilă către una dintre cele mai populare destinații din Europa.

Cu locația strategică a Londrei Luton și legăturile excelente de transport, pasagerii vor avea acces facil către centrul aglomerat al capitalei Regatului Unit.

În plus, Wizz Air a dezvăluit și planurile de a-și extinde operațiunile către Brașov. Începând cu data de 2 septembrie 2023, compania aeriană va introduce două zboruri săptămânale între Brașov și Dortmund, Germania, consolidându-și angajamentul de a facilita conexiuni convenabile pentru călători în întreaga Europă.

Această extindere a rutelor Wizz Air către și dinspre Brașov evidențiază creșterea cererii pentru călătorii aeriene accesibile și convenabile în regiune.

Cu o reputație pentru servicii excelente și tarife competitive, Wizz Air continuă să joace un rol crucial în promovarea turismului și a oportunităților de afaceri în Brașov și zonele înconjurătoare.

Pasagerii dornici să exploreze peisajele fermecătoare ale Transilvaniei sau să experimenteze scena culturală vibrantă din Londra sau Dortmund pot face acum acest lucru cu ușurință, datorită noilor oferte de zboruri Wizz Air.

Biletele pentru aceste rute sunt acum disponibile pentru achiziționare pe site-ul companiei aeriene și pe alte platforme de rezervări autorizate.

Pe măsură ce industria călătoriilor privește spre recuperare, angajamentul Wizz Air de a-și extinde rețeaua subliniază optimismul și determinarea de a reconecta oamenii și locurile.

Aeroportul Internațional Brașov este pregătit să devină un hub și mai important, oferind pasagerilor o gamă tot mai largă de destinații din care să aleagă.

Nu ratați această oportunitate captivantă de a călători între Brașov și Londra Luton sau Dortmund – rezervați-vă biletele astăzi și începeți o nouă aventură alături de Wizz Air!

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia