Home / Actual / Acțiuni ample ale autorităților: La activități au participat un număr de aproximativ 295 de polițiști, jandarmi și lucrători din cadrul Poliției Locale Brașov.

Acțiuni ample ale autorităților: La activități au participat un număr de aproximativ 295 de polițiști, jandarmi și lucrători din cadrul Poliției Locale Brașov.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Brașov, alături de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Nicolae Titulescu” Brașov și Grupării de Jandarmi Mobilă ”Burebista” Brașov, beneficiind de sprijinul lucrătorilor din cadrul Poliției Locale Brașov, au desfășurat acțiuni cu efective mărite în scopul menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, dar și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Acțiunile, desfășurate pe raza întregului județ, au vizat prevenirea infracțiunilor săvârșite cu violență, precum și combaterea consumului de substanțe interzise, depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a persoanelor urmărite în temeiul legii şi a bunurilor produs al infracțiunilor comise de persoane care încalcă prevederile legale.

Totodată, în cadrul acțiunilor operative au fost constituite filtre rutiere pe principalele artere de circulație și în zonele în care s-au înregistrat accidente și s-au desfășurat acțiuni de verificare și control în zone și locații de interes.

La activități au participat un număr de aproximativ 295 de polițiști, jandarmi și lucrători din cadrul Poliției Locale Brașov.

În timpul acțiunilor au fost legitimate 632 de persoane și au fost verificate 120 de vehicule.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 104 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 60200 de lei, dintre care 24 la Legea 61/1991, 71 la O.U.G. 195/2002 și 9 sancțiuni  pentru încălcarea prevederilor altor acte normative.

Au fost reținute, în vederea suspendării, 19 permise de conducere, dintre acestea 12 pentru consum de alcool și 7 pentru alte cauze.

Au fost retrase 9 certificate de înmatriculare și au fost testați 453 de conducători auto pentru consumul de alcool și 15 conducători auto pentru consumul de substanțe psihoactive.

Nu în ultimul rând, au fost constatate 4 infracțiuni, din care una la regimul circulației rutiere și 3 pentru încălcarea prevederilor legii privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Poliția Brașov va continua acțiunile în vederea asigurării unui climat optim de ordine și siguranță publică.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia