Home / Actual / Lemn de foc pentru 100 de familii nevoiaşe din Săcele

Lemn de foc pentru 100 de familii nevoiaşe din Săcele

Consilierii locali au analizat necesitatea instituirii unor criterii de departajare pentru acordarea, cu titlu gratuit, a unor cantităţi de material lemnos pentru foc, familiilor nevoiaşe cu domiciliul în Municipiul Săcele.

Această analiză vine în urma unei propuneri a primarului Municipiului Săcele de acordare a unei cantităţi de 2 m cubi / familie, lemn de foc, sub formă de ajutor pentru încălzirea locuinţei, unui număr de 100 familii nevoiaşe.

Consilierii au aprobat criteriile de departajare după cum urmează:

-Venituri nete realizate pe membru de familie de până la 615 lei;

– Să nu deţină animale de tracţiune;

– Să nu deţină mijloace mobile auto în proprietate;

– Să nu deţină conturi bancare de economii;

– Să aibă condiţii modeste de locuit;

– Se acordă, cu prioritate, persoanelor vârstnice, fãrã aparţinãtori;

– Să nu fie beneficiari ai Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completãrile ulterioare şi sã nu beneficieze de subvenţie pentru încãlzire în baza O.U.G nr.70/2010 privind măsurile de protecţie socială în perioada sezonului rece.

– Să nu aibă datorii la bugetul local.

Valoare totală a acestor ajutoare de foc este de 24.150,00 lei, fãrã T.V.A (100 familii x 2 mc / familie x 120,75 lei / mc, fãrã T.V.A).

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply