Home / Actual / Săcelenii ies în evidenţă la Campionatul Naţional de Badminton

Săcelenii ies în evidenţă la Campionatul Naţional de Badminton

Anul trecut în luna noiembrie, la prima participare la un concurs, săceleanul Berei Norbert obţinea locul II în turneul de la Centrul Olimpic de la Izvorani organizat de Federaţia Romană de Badminton cu ocazia proiectului “Pierre de Coubertin”.

O lună mai târziu, acelaşi Berei Norbert îşi lua revanşa învingând în finală la “Cupa Tino Ferrario” de la Ploieşti. Atunci, debutantul Denis Negoiță reuşea să se claseze pe podium, cucerind medalia de bronz.

În luna iunie la turneul de la Nazna, Tg. Mureş, din cele şapte medalii de aur câştigate de lotul braşovean, trei dintre ele au fost câştigate de săceleanul Miklos Hunor (categoria U15, probele de simplu, dublu băieţi şi dublu mixt).

Alte două medalii de aur au fost câştigate de Denis Negoiță, tot din Săcele la categoria U13, probele de simplu şi dublu băieţi şi bronz la proba de dublu mixt.

În acest weekend, la Bucureşti, s-a disputat etapa “Campionatului Naţional de Badminton” , categoriile U13 şi U19. Lotul braşovean a obţinut medalia de bronz la dublu băieţi, categoria U13, prin debutantul Alpar Miklos şi Denis Negoiță, aceasta fiind obţinută la prima participare la o etapă a campionatului naţional!

Toţi cei trei băieţi, din lotul braşovean, Alpar Miklos, Denis Negoiță şi Norbert Berei sunt din Săcele! Prin evoluţia exemplară pe care au avut-o cei trei, au reusit să ţină în şah jucători cu mult mai multă experiență competiţională!

Sportivii sunt legitimati la ASC Weplay Brașov, antrenamentele au loc la sala de sport din zona Metrom. Date de contact: Tel. 0735523676 – antrenor Dan Stegaru și Facebook paginile: ACS Invictus R-sport și Relaxare Sport.

Le urăm succes în continuare!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply