Home / Actual / Juniorii FC Precizia Săcele vor să ajungă la turneul final

Juniorii FC Precizia Săcele vor să ajungă la turneul final

Campionatul de juniori al Ligii a 4-a din Braşov a fost câştigat în acest sezon de către Precizia Săcele, care şi-a adjudecat titlul cu două etape înainte de final. Practic, juniorii săceleni au devenit matematic campioni după victoria din etapa intermediară de miercurea trecută, 5-0 cu AS Cetatea Rupea-Homorod, iar în etapa din weekend, a 29-a, Precizia a câştigat cu 11-0 în deplasarea de la Ghimbav, ajungând la 28 de victorii din 29 de meciuri. A fost un campionat dominat de la început până la sfârșit de juniorii săceleni antrenați de Ciprian Ursu.

Pentru a ajunge la turneul final, săcelenii trebuie să treacă mai întâi de CS Mureș Pro Toplița, echipă pe care o va întâlni în dublă manșă. Primul meci va avea loc joi 9 iunie ora 17:30 pe stadionul din Precizia. 

Haideți la stadion în număr cât mai mare să ne susțineți așa cum ați facut-o când am luat titlul de campioni. Împreună vom reuși să ne calificăm! Forza Săcele!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply