Home / Actual / S-a întamplat la Săcele, în ziua votului

S-a întamplat la Săcele, în ziua votului

Bătrâna și ștampila

Poliţiştii braşoveni au descins duminică la secţia de votare numărul 222 din municipiul Săcele din cadrul Scolii Generale Nr. 6 după ce au primit o sesizare potrivit căreia ar fi dispărut o ştampilă de vot. Oamenii legii au ajuns în sediul secţiei unde a avut loc incidentul si au efectuat cercetări trebuie să stabilească dacă acea ştampilă a fost sustrasă cu intenţie sau este vorba despre neglijenţă
Potrivit unor surse apropiate anchetei, o bătrână în vârstă de 74 de ani a plecat din secţia de votare numărul 222 din Săcele, cu ştampila care a fost predată apoi, într-un timp relativ scurt, preşedintelui secţiei.

Poliţiştii au continuat ancheta pentru stabilirea condiţiilor exacte în care s-a produs incidentul şi pană la urmă bătrâna a fost identificată şi ştampila găsită.

Caz mai puțin obișnuit în cartierul Gârcini!

Președinta unei secții de votare dintr-o școală, în care se afla și o a doua secție, i-a anunțat, susțin surse judiciare, pe colegii ei din comisie că pot să voteze pe listă suplimentară și li s-au scanat, pentru exercitarea dreptului de vot, documentele de identitate. Unul dintre beneficiari s-a înscris pe listă, dar potrivit acelorași surse s-a mutat apoi, în cealaltă secției din clădirea școlii unde, și acolo, i s-a scanat documentul de identitate.

Sistemul a semnalizat, dar oamenii legii, declară sursele citate, nu știu exact, în acest moment, de câte ori a votat, cu exactitate, persoana vizată. În aceste condiții, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări, cu respectarea principiului nevinovăției, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de fraudă electorală.

sursa: brasovultau.ro

Citeste aici care au fost rezultatele alegerilor locale de la Sacele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply