Home / Actual / S-a întamplat la Săcele, în ziua votului

S-a întamplat la Săcele, în ziua votului

Bătrâna și ștampila

Poliţiştii braşoveni au descins duminică la secţia de votare numărul 222 din municipiul Săcele din cadrul Scolii Generale Nr. 6 după ce au primit o sesizare potrivit căreia ar fi dispărut o ştampilă de vot. Oamenii legii au ajuns în sediul secţiei unde a avut loc incidentul si au efectuat cercetări trebuie să stabilească dacă acea ştampilă a fost sustrasă cu intenţie sau este vorba despre neglijenţă
Potrivit unor surse apropiate anchetei, o bătrână în vârstă de 74 de ani a plecat din secţia de votare numărul 222 din Săcele, cu ştampila care a fost predată apoi, într-un timp relativ scurt, preşedintelui secţiei.

Poliţiştii au continuat ancheta pentru stabilirea condiţiilor exacte în care s-a produs incidentul şi pană la urmă bătrâna a fost identificată şi ştampila găsită.

Caz mai puțin obișnuit în cartierul Gârcini!

Președinta unei secții de votare dintr-o școală, în care se afla și o a doua secție, i-a anunțat, susțin surse judiciare, pe colegii ei din comisie că pot să voteze pe listă suplimentară și li s-au scanat, pentru exercitarea dreptului de vot, documentele de identitate. Unul dintre beneficiari s-a înscris pe listă, dar potrivit acelorași surse s-a mutat apoi, în cealaltă secției din clădirea școlii unde, și acolo, i s-a scanat documentul de identitate.

Sistemul a semnalizat, dar oamenii legii, declară sursele citate, nu știu exact, în acest moment, de câte ori a votat, cu exactitate, persoana vizată. În aceste condiții, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări, cu respectarea principiului nevinovăției, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de fraudă electorală.

sursa: brasovultau.ro

Citeste aici care au fost rezultatele alegerilor locale de la Sacele

Farmacia Precizia

Leave a Reply