Home / Actual / Încă 4500 lei din banii săcelenilor, pentru cultul personalității pesedistului Virgil Popa
captura TV Nova Press

Încă 4500 lei din banii săcelenilor, pentru cultul personalității pesedistului Virgil Popa

Deși bugetul localității este unul mai degraba sărăcăcios, după ce administrația PSD a tocat zeci de milioane de lei fără rezultate vizibile majore, primarul Virgil Popa nu abandonează contractele de publicitate și producție media cu televiziunile locale.

În fapt, acestea nu sunt decât forme de plată a unor apariții TV ale primarului, care este filmat și înregistrat în confortul biroul său discutând laudativ despre comunitatea săceleană.

Niciodata in aceste aparitii TV realizatorii nu au adresat si intrebari mai putin confortabile edilului sacelean. Nimic despre contractele cu clientela politica, nimic despre angajarile dubioase din primarie, nimic despre minciunile rastogolite sub forma de promisiune politica an de an, nimic despre bugetul saracacios, nimic despre falimentul calitativ si financiar al transportului sacelean si asa mai departe. 

Daca se dorea o informare corecta a sacelenilor, cel putin o parte din aceste intrebari trebuie sa se regaseasca in orice interviu cu edilul pesedist Popa Virgil.

Mai multe detalii despre aceste contracte interesante puteti gasi aici: cu MIX TV, cu NovaTV și cu BrasovTV.

Încă 4500 de lei pentru Nova TV

”Productie si difuzare materiale video”, asa suna explicatia achizitiei de pe SICAP (SEAP) incheiata in martie 2021 intre Primaria Municipiului Sacele si Nova Press SRL. (foto jos)

Nu este primul contract de acest fel intre cele 2 entitati, iar elementul comun este acelasi: emisiuni TV periodice cu Virgil Popa, cel care vorbeste liber si nederanjat despre cat de bun si valoros este din punct de vedere administrativ.

De ce simte Virgil Popa nevoia de a cumpara si aparitii TV, in conditiile in care lunar cheltuie bani pentru un buletin informativ unde se lauda cu realizarile din comunitate? Sau beneficiaza de pagina oficiala a primariei Sacele, de pagina de Facebook, dar si de un obscur si ridicol site local ce este administrat de un angajat din Primaria Sacele?

Se pare ca nimic si nici o cheltuiala nu este suficienta pentru Virgil Popa in dorinta acestuia de a capata cat mai multa notorietate locala. 

Poate le raspunde sacelenilor, macar in al doisprezecelea ceas!

PS: Toate acestea in timp ce de peste 12 luni sedintele de Consiliu Local nu au fost filmate (nici live, nici inregistrate) si nu sunt puse la dispozitia publicului. Halal transparenta administrativa!

 

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia