Home / Actual / Nici nu s-a ferit! Prins băut la volan, seara, chiar în centrul municipiului Săcele, în Piața Libertății
foto cu caracter informativ

Nici nu s-a ferit! Prins băut la volan, seara, chiar în centrul municipiului Săcele, în Piața Libertății

Polițiști rutieri din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.

În fapt, la data de 21 iunie 2021, în jurul orei 20.05, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 26 ani, care conducea un autovehicul pe strada Piața Libertății din municipiul Săcele, județul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,47 mg/l alcool pur.

În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

(VIDEO) Virgil Popa se transformă în regele lucrărilor publice de proastă calitate

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia