Home / Actual / Grupul Reiff va deschide o fabrică la Săcele și va angaja 100 de persoane

Grupul Reiff va deschide o fabrică la Săcele și va angaja 100 de persoane

Germanii de la Reiff Elastomertechnik, o companie care face parte din grupul Reiff, vor deschide o fabrică la Săcele la mijlocul acestui an. Compania, care produce sisteme inteligente de etanșare și izolare, va angaja 100 de persoane, suprafața de producție urmând să fie de circa 2.500 de metri pătrați.

„Cu capacitatea noastră de producție din Europa de Est vom fi mai aproape de clienții noștri”, spune Jan Beutnagel, CEO-ul Reiff Group. Compania avea deja furnizori de subansambluri pe piața din Europa de Est. „Prin urmare, era firesc să căutăm să ne deschidem o locație în zona centrală a Europei de Est, pentru a scurta lanțul de aprovizionare, pentru a îmbunătăți timpii de răspuns și pentru a reduce costurile”, a explicat Beutnagel.

Grupul Reiff a fost înființat în 1910, fiind o afacere de familie. Grupul are peste 1.600 de angajați în 20 de companii și este prezent în peste 80 de locații, în Germania, Polonia, Luxemburg, Belgia, dar și în China.

sursa: bursa.ro

Iulia Lupșa este propusă pentru “Cel mai bun tânăr artist” la Premiile ForeverFolk 2016

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply