Home / Actual / FRF ar putea decide înghețarea clasamentelor în ligile inferioare. Ce se întâmplă cu Precizia Săcele?

FRF ar putea decide înghețarea clasamentelor în ligile inferioare. Ce se întâmplă cu Precizia Săcele?

FRF ia în calcul suspendarea tuturor campionatelor de la Liga 2 în jos, spun surse demne de încredere din interiorul federației, conform publicatiei fanatik.ro.

Răzvan Burleanu, șeful fotbalului românesc, ar fi îndreptățit să recurgă la o asemenea măsură excepțională, dar ezită să facă pasul de teama reacției pe care ar putea-o avea-o conducătorii cluburilor ce nu se regăsesc pe poziții de promovare sau sunt, mai grav, pe poziții retrogradabile în acest moment.

Decizia ar putea fi luată deoarece cluburile din România nu au capacitatea financiară și organizatorică să ia măsurile de protecție minime, așa cum pot face alte țări ce-și propun să continue competițiile fotbalistice.

Pentru FC Precizia Sacele o astfel de hotărare ar echivala cu câștigarea acestui sezon de Liga a IV-a.

În acest moment Precizia Săcele (43 p) este lider, urmată de Corona Brașov (42 p) și de Colțea Brașov (40 p)

Despre barajele de acces în Liga 3, care implică toate campioanele județene, încă nu există nicio informatie post COVID-19.

Jocurile ar trebui să se desfăşoară în sistem eliminatoriu, tur – retur, pe terenul fiecărei echipe. Pentru promovarea în Liga 3, datele de disputare sunt: 13 iunie 2020, ora 18:00, turul, și 20 iunie 2020, ora 17:30, returul.

Reprezentanta Brașovului ar urma să o întâlnească pe cea din județul Alba, acolo unde lideră este CS Ocna Mureș.

Ciprian Sterpu, consilier local PNL Săcele: “Cât tupeu! Scripcaru dă vina pe Săcele pentru o parte din poluarea din Brașov”

LIDL la Săcele: Încă un pas! PUZ-ul intră la vot la final de lună

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia