Home / Actual / Poveste cu COVID-19, biciclete furate și cetățeni “europeni” din Săcele
foto cover cu caracter informativ

Poveste cu COVID-19, biciclete furate și cetățeni “europeni” din Săcele

“Azi dimineață, intru în secție și văd pe hol 3 cetățeni europeni, din Gârcini of Săcele (pentru cunoscători😉), care fuseseră prinși, peste noapte, că plimbau neregulamentar 6 biciclete, de la magazia unde fuseseră depozitate de către adevărații proprietari, spre Săcele.

La vederea polițiștilor, cei trei, cunoscând că nu e normal să plimbi bicicletele altora, noaptea, fără acordul lor, au rupt-o la fugă și au abandonat marfa.

Băieții de pe patrule i-au găsit mai târziu, la vreo 2 km, după care i-au adus la secție pentru activitățile procedurale.

Le-au pus măști pe față, pentru a ne proteja de eventualii viruși pe care i-ar putea transmite. Toată dimineața activitățile procedurale s-au derulat fără întrerupere, cu părți vătămate, avocați, părinți, că doi erau minori (veniți din același cartier select, cum se poate observa și-n filmarea de pe net cu bătaia din Săcele) cu tot soiul de miresme venite de la respectivii.

Toți ne întrebam cum să facem să ne protejăm mai bine, să nu luăm te miri ce de la ei, mai ales că unul tușea în draci, când, am fost anunțat că la ora 13.00 merg să dau testare.😳 Habar nu aveam ce testate dau in aceste vremuri, însă am fost lămurit cu brutalitate. Testare privind cunoașterea normelor legale privind combaterea pandemiei!

Azi, din ordinul nu știu cui….” citeste continuarea aici!

Ciprian Sterpu, consilier local PNL Săcele: “Cât tupeu! Scripcaru dă vina pe Săcele pentru o parte din poluarea din Brașov”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia