Home / Actual / Ciprian Sterpu, consilier local PNL Săcele: “Cât tupeu! Scripcaru dă vina pe Săcele pentru o parte din poluarea din Brașov”

Ciprian Sterpu, consilier local PNL Săcele: “Cât tupeu! Scripcaru dă vina pe Săcele pentru o parte din poluarea din Brașov”

Lui George Scripcaru, primarul Brașovului, nu-i lipsește tupeul!

De pildă, chiar în aceste zile edilul brașovean a făcut o afirmatie cel puțin controversată în presa județeană referitoare la “norii de praf” care vin de la Săcele și poluează aerul din Brașov.

Dacă ne uitam la drumul de acces dinspre drumul judeţean care face legătura dintre Braşov şi Tărlungeni şi depozitul ecologic de gunoi, vom observa nori imenşi de praf. Unde credeţi că se duce acest praf? În Braşov, normal. Acest drum este în proprietatea municipiului Săcele şi va trebui să discutăm cu primăria acestui municipiu, spune Scripcaru.

În privința poluării cu particule de praf, s-ar putea ca primarul Brașovului să aibă dreptate. Nu sunt expert și nici nu-mi dau cu presupusul.

Însă discuția dintre municipiul Brașov și municipiul Săcele trebuie să pornească în primul rând de la revenirea în patrimoniul orașului Săcele a suprafețelor pe care Brașovul, în marea sa putere, le-a “șterpelit” în ultimii ani de la săceleni.

Îl asigur pe primarul Brașovului că după ce aceste suprafețe, terenuri, imobile, păduri și munți vor reveni la unitatea administrativ teritorială Săcele, vom avea toate resursele financiare să asfaltăm și strada de care se plânge acesta.

Ciprian Sterpu – Consilier Local al Municipiului Săcele

PUZ-ul din zona Gârcinul Mic a fost finalizat și urmează să fie aprobat

Acțiune amplă a Poliției și în Gârcini, după scandalurile din ultima vreme

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia