Home / Actual / LIDL la Săcele: Încă un pas! PUZ-ul intră la vot la final de lună

LIDL la Săcele: Încă un pas! PUZ-ul intră la vot la final de lună

Proiectul de Hotărâre al Consiliului Local privind aprobarea P.U.Z. „Construire magazin de retail și hale de producție și depozitare”, str. Câmpului, nr.97 din Săcele mai are de trecut un singur hop, votul in plenul Consiliului Local.

Așa cum v-am anunțat în exclusivitate pe Saceleanul.ro încă din luna august 2019, este vorba de crearea unei zone pentru activități comerciale, prestări servicii – zonă construire magazin de retail Lidl România, dar și crearea unei zone industriale, depozitare și prestări servicii, o relocare pentru compania SABIPLAST, proprietara terenului.

Dupa avizul final dat de către Consiliul Local Săcele, investitorii se pot apuca de realizarea construcțiilor necesare pentru a-și putea desfășura activitatea, iar Municipiul Săcele va beneficia de noi locuri de muncă.

Conform PUZ-ului, accesul în zona LIDL va fi astfel proiectat încât să asigure circulația normală și accesul ușor pentru mijloacele de transport și de lucru specifice, precum și pentru mijloacele de intervenție în caz de incendii, avarii la rețelele edilitare și a ambulanței.

Aceasta va fi posibilă în și din intersecția DN1A– str. Armata Română, intersecție care se va amenaja cu un giratoriu.

Accesul principal din DN1A – str. Câmpului se realizează din intersecția giratorie prin alee principală cu latimea carosabila de 6.00m, iar ieșirea de la magazinul Lidl se realizeaza prin str. Agronomiei, numai pentru relatii dreapta, relatia stanga fiind posibilia in giratie.

Accesul secundar – aprovizionare din DN1A – str. Campului se realizeaza prin str. Agronomiei, strada existenta racordata la str. Campului – racordare circulara numai pentru relatii dreapta.

Ciprian Sterpu, consilier local PNL Săcele: “Cât tupeu! Scripcaru dă vina pe Săcele pentru o parte din poluarea din Brașov”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia