Home / Actual / FC Precizia Săcele e campioană județeană cu juniorii!!!

FC Precizia Săcele e campioană județeană cu juniorii!!!

Nicio surpriză în privința rezultatului meciului de ieri împotriva celor de la AS Cetatea Rupea-Homorod – 5-0 pentru juniorii săceleni. A 27-a victorie din 28 de meciuri a venit în urma golurilor marcate de către Bogdan Ciopraga 2,  Anan Syam 2 și Blega Ștefan (foto jos) și a confirmat echipa de juniori a Săcelelui drept campioană județeană cu 2 etape înainte de final. Despre dominarea autoritară a campionatului de către FC Precizia Săcele, cifrele vorbesc de la sine: 27 victorii și o înfrângere, 177 goluri marcate și doar 14 primite. La sfârșitul meciului jucatorii și stafful echipei au primit cupa, medalii și diplome fiind aplaudați minute bune de cei prezenți în tribună.

13308293_126884647730454_8872585220053658787_o

Ce urmează pentru campioni? După ce vor câștiga și ultimele 2 etape ale campionatului, săcelenii vor juca un meci de baraj în sistem tur-retur împotriva echipei din Târgu Secuiesc. Câștigătoarea dublei va avansa într-0 grupă de patru echipe și învingătoarea grupei va ajunge la turneul final.

Le ținem pumnii jucătorilor pregătiți de antrenorul Ciprian Ursu și vă vom ține la curent cu încercarea lor de a ajunge cât mai sus în fazele finale ale competiției.

Citește și despre Junii Săcelelui!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply