Home / Actual / După cursa spre cartierul Brădet, primarul Popa Virgil nu a vrut nici cursa ce pleca din Gârcini spre Brașov

După cursa spre cartierul Brădet, primarul Popa Virgil nu a vrut nici cursa ce pleca din Gârcini spre Brașov

Întregul cartier Brădet, dar mai ales Centrul Școlar pentru educație incluziva Brădet a fost lăsat de primarul Popa Virgil fără transport în comun.

Totul s-a petrecut in urma preluării transportului in comun la Săcele de către RAT Brasov (înainte cursele erau operate de Servicii Săcelene SRL).

Preluarea transportului de la Săcele s-a făcut în urma unui Contract de Delegare a Serviciului de Transport Public in Municipiul Sacele. Ori prin acest contract RAT Brasov nu a primit spre operare si acest traseu.

Mai simplu spus, nu a fost solicitat de administrația de la Săcele condusa de Popa Virgil.

Nici cursa ce pleca din Gârcini nu a mai fost dorită de primarul Popa Virgil

Lipsa de empatie (ca să nu spunem răutatea) primarului PSD Popa Virgil s-a manifestat si la momentul deciziei legate de cursa ce pornea din Gârcini spre Brasov.

Nici aceasta cursa nu a mai fost dorita de edilul mun. Săcele, desi aflat la vârsta de 60 de ani, Popa visează încă un mandat de 4 ani, cu sprijinul comunități de acolo.

Oamenii cer reluarea cursei, însă solicitările lor firești se lovesc de urechile surde ale actualului conducător al municipiului Săcele.

Nici RAT Brasov nu poate interveni direct, deoarece prin Contractul de Gestiune al Transportului, doar ceea ce solicita beneficiarul poate fi pus in practică.

Nepăsare maxima! Primarul Popa Virgil i-a lăsat pe cei din Brădet fără transport in comun. Inclusiv pe copiii de la școala din zonă! – Saceleanul

Reclamat la CNCD: Nepăsarea lui Popa Virgil nu rămâne fără efecte, altele decât faptul că săcelenii nu mai vor să audă de el – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia