Home / Actual / Nepăsare maxima! Primarul Popa Virgil i-a lăsat pe cei din Brădet fără transport in comun. Inclusiv pe copiii de la școala din zonă!

Nepăsare maxima! Primarul Popa Virgil i-a lăsat pe cei din Brădet fără transport in comun. Inclusiv pe copiii de la școala din zonă!

Un mesaj disperat al unei mame dezvăluie o poveste incredibilă despre nepăsare și incompetență administrativă:

”Plânge neputință în mine… Stau și mă întreb cum la doua săptămâni după ce a început școala copiii cu nevoi speciale (cei pentru care se lauda al nostru stat ca ar avea multe drepturi), in continuare nu au un transport către C.S.E.I. Brădet (școală de care mulți copii depind).

Stau și mă întreb, chiar acești copii au fost total uitați… Ma mai întreb ce anume s-a întâmplat cu autobuzele școlare (măcar era ceva)…

Stau si ma întreb unde ar trebui să sar la jugulara… doar pentru doua curse 7.30 si 13.00.”

Ce s-a întâmplat cu acest transport?

Întregul cartier Brădet, dar mai ales Centrul Școlar pentru educație incluziva Brădet a fost lăsat de primarul Popa Virgil fără transport în comun.

Totul s-a petrecut in urma preluării transportului in comun la Săcele de către RAT Brasov (înainte cursele erau operate de Servicii Săcelene SRL)

Până la momentul 1 septembrie 2023, orarul curselor de Brădet arata in felul următor:

             PROGRAM CIRCULAȚIE SĂCELE GARAJ – BRĂDET  ȘI RETUR 

      ORE PLECĂRI TUR/RETUR          LUNI-VINERI    SÂMBĂTĂ-DUMINICĂ
                       7,30/7,50             CIRCULĂ          NU CIRCULĂ
                    8,00/8,20      NU CIRCULĂ                 CIRCULĂ
                     13,00/13,20      CIRCULĂ VINEREA          NU CIRCULĂ
                     15,30/15,50             CIRCULĂ          NU CIRCULĂ
                     20,00/20,20             CIRCULĂ                 CIRCULĂ

Oamenii au fost abandonați! Primăria nu a solicitat curse și din partea RAT după 1 septembrie!

Preluarea transportului de la Săcele s-a făcut în urma unui Contract de Delegare a Serviciului de Transport Public in Municipiul Sacele. Ori prin acest contract RAT Brasov nu a primit spre operare si acest traseu.

Mai simplu spus, nu a fost solicitat de administrația de la Săcele condusa de Popa Virgil.

Întreg cartierul Brădet a fost astfel izolat de restul orașului, dar cea mai grea situație este cea legata de transportul elevilor către si dinspre Centrul Școlar pentru educație incluziva Bradet.

Toate demersurile administrative de pana in acest moment nu au gasit niciun ecou favorabil la primarul Popa Virgil, cel in măsura sa asigure acest transport. 

Nepăsarea este cuvântul de ordine la Săcele!

Ei șmecheri, noi fraieri! Oridecâte ori se întâlnesc Inginerul și Baciul, cetățenii unui oraș de munte mai sărăcesc un pic – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia