Home / Actual / Ei șmecheri, noi fraieri! Oridecâte ori se întâlnesc Inginerul și Baciul, cetățenii unui oraș de munte mai sărăcesc un pic

Ei șmecheri, noi fraieri! Oridecâte ori se întâlnesc Inginerul și Baciul, cetățenii unui oraș de munte mai sărăcesc un pic

Astăzi despre Inginerul si Baciul, un cuplu imaginativ dintr-un oraș de munte, dar si despre niște autoturisme ce seamănă prea mult cu cele din realitate.

Am fost avertizați in nenumărate rânduri de cetățeni, dar astăzi luam și atitudine, de faptul ca Inginerul si Baciul se întâlnesc periodic la domiciliul primului unde pun țara la cale și tăbăcesc bugetele locale.

Inginerul are pâinea, iar Baciul aduce cuțitul si astfel, la fiecare întâlnire dintre ei, se mai feliază câte puțin din bugetul orașului de munte cu titlu de municipiu.

Baciul este bine înfipt de ani buni in tot ce înseamnă activitatea administrativa.

El se lauda că le dă ora exacta primarilor. Uneori mai curata orașul, mai ridică gunoiul stradal, mai ecologizează niște spatii, iar in sezonul rece mai curata de zăpadă, mai dă cu antiderapant, așa economicos … dupa buget.

Economicos pentru oraș, căci pentru firma Baciului contractul este foarte bănos.

Inginerul si Baciul se întâlnesc mereu! O fac de ani de zile si oridecate ori cei doi se întâlnesc bugetul localități mai sărăcește un pic.

Nu o spunem noi, o spune statistica economică a unui oraș împrumutat la bănci și la Trezorerie, amanetat de niste șmecheri si devalizat de niște firme de casa.

Vom vorbi mai mult despre relația dintre Inginerul si Baciul orașului de munte.

Le vom vorbi locuitorilor, pentru ca ei trebuie sa stie cum arat niște lupi in blana de oaie.

de Ghe. Marin

( fotomontaj pamflet cu carater informativ, sursa foto google,  material cu caracter de pamflet )

Tarife mai mari la salubritate la Săcele chiar de luna aceasta. De la 15,76 lei la 17,27 lei+tva pentru populație! Firmele vor plăti 159,94 lei/mc +tva – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia