Home / Actual / Dojo Ashihara Karate la Săcele – sensei Nicolae Dascălu

Dojo Ashihara Karate la Săcele – sensei Nicolae Dascălu

dscn5410Municipiul Săcele se va bucura de un nou dojo Ashihara Karate dedicat pasionaților de acest sport japonez, dar și în atenția curioșilor care vor să se descopere pe ei înșiși și să dezvolte o legătură armonioasă intre fizic, spirit si suflet.

Dojo reprezintă un termen japonez care este adesea corelat cu ideea de templu, acesta fiind de fapt un loc de formare, în care practicanții de arte marțiale evolueaza.

De la an la an, clubul sportiv D’IPPON N.S. Ashihara Karate pregătește și formează campioni, care dau dovadă de performanțe nationale si internationale. Sensei Nicolae Dascălu este cel care contribuie la dezvoltarea spiritului și a disciplinei în cadrul clubului D’IPPON N.S. Ashihara Karate Săcele.

Realizarea acestui proiect se datorează lui Sensei Nicolae Dascălu și lui Senpai Eduard Hutanu, care au dat întotdeauna dovadă de determinare și dăruire pentru ceea ce fac. Nicu Dascălu duce în spate o experiență vastă în domeniul artelor marțiale printre care amintim faptul ca este primul campion mondial la Ashihara Karate din Romania, triplu vice-campion mondial, de fiecare data primind premii speciale precum “The best technician”, “The best fighter”, “Outstanding performer”. Campion internațional la Ashihara Karate Rusia, locul 1 la Campionatul Internațional de Knock–Down Kyokushin din Belgia. Printre toate aceste distincții obținute, Nicoale Dascălu s-a făcut remarcat prin spiritul său de antreprenor, organizând turnee și campionate precum Ashihara Open dîn 1996 – 1999, Campionatul Național de Ashihara Karate din anul 2000- 2003 din Brașov, Campionatul European de Ashihara Karate din 2009 si Campionatele Mondiale care au avut loc in Romania 2011, 2013. In prezent este Presedintele comitetului de organizare a Campionatului Mondial din acest an care se va desfasura in perioada 09-13 noiembrie 2016 la Sala Sporturilor D. P. Colobasi di Brasov.

De asemenea detine o vasta experienta in stilul de lupta tailandez Muay Thay, datorita participarilor active in stagii de pregatire, pe durata a trei ani consecutivi.

Noul dojo Ashihara Karate Săcele se axează pe pregătirea pentru performanță, campionii din Săcele fiind formați de sensei Nicu Dascălu și senpai Eduard Hutanu.

Pentru cei care vor să cunoască beneficiile și avantajele practicării stilului Ashihara Karate amintim:

  1. Dezvoltarea fizică armonioasă

  2. Dezvoltarea puterii de concentrare

  3. Dezvoltarea spiritului și a disciplinei

  4. Dezvoltarea capacității de a lucra în echipă

  5. Organizarea de cantonamente, excursii și activități sportive

  6. Participarea sportivilor la campionatele naționale și internaționale

Antrenamentele se desfășoară în sala de sport a liceului teoretic “George Moroianu” din Săcele, b-dul George Moroianu, numărul 110.

Pentru înscrieri la noul dojo Ashihara Karate Săcele și pentru informații suplimentare apelați cu încredere la numărul de telefon 0722. 434.303.

Ce înseamnă viața fără mișcare, armonie și echilibru interior?

Echipa D’IPPON N.S. ASHIHARA KARATE

20161013_194530-1

Ultimele informații despre Spitalul din Săcele!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply