Home / Actual / DogFest în weekend la Brașov

DogFest în weekend la Brașov

DogFest, evenimentul experiențelor canine, dă întâlnire iubitorilor de animale în perioada 13 și 24 septembrie în parcările magazinelor Hornbach și vine cu un concept special dedicat tuturor câinilor curajoși însoțiți de stăpânii lor. Dezvoltat de Royal Canin, evenimentul va cuprinde prezentări de rase, traseu de obstacole și demonstrații spectaculoase de dresaj, alături de multe alte provocări distractive, conform Brasovultau.ro
 
Proprietarii de câini şi patrupedele lor au parte şi anul acesta de seria de evenimente din cadrul DogFest, organizate de Royal Canin încă din 2011. Toți participanții înscrişi în competiţie se vor bucura de premille oferite.

Asfaltare la Săcele. Vezi unde au modernizat autoritătile

Și la această ediție, vizitatorii vor putea participa la concursurile de cunoaștere a raselor, dar și la o tombolă cu premii. Vor mai fi organizate, de asemenea, prezentări de rase, dar și un traseu cu obstacole pentru cei mai agili câini. Programul include și demonstrații impresionante de dresaj ce vor fi executate de specialiști în domeniu.

Cele șase evenimente DogFest se vor desfăşura în următoarele date, începând cu ora 11:

  • 3 septembrie – Hornbach Militari
  • 10 septembrie – Hornbach Balotești
  • 11 septembrie – Hornbach Berceni
  • 17 septembrie – Hornbach Brașov
  • 18 septembrie – Hornbach Sibiu
  • 24 septembrie – Hornbach Timișoara

DogFest susține și încurajează iubitorii de câini spre adopția unui patruped ce își poate găsi stăpânul perfect în rândul participanților la eveniment. De aceea, începând cu anul trecut există posibilitatea de a adopta unul sau mai mulți prieteni patrupezi dintre cei aduși la eveniment de către Asociații.

Înscrierile se fac în ziua evenimentului pentru fiecare locație, iar cei care vor să fie la curent cu informații utile, pot să afle de pe pagina dedicată:www.facebook.com/RoyalCaninRomania/events

Citeste si: Crestere la grupul de firme Electroprecizia Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply