Home / Actual / Creştere de 28% a cifrei de afaceri pentru grupul de companii Electroprecizia

Creştere de 28% a cifrei de afaceri pentru grupul de companii Electroprecizia

electroprecizia siglaGrupul de companii Electroprecizia, cu afaceri în pro­duc­ţia de motoare, transformatoare electrice, echipamente auto şi trans­portul de mărfuri, a avut în primul semestru o cifră de afa­ceri consolidată de 65,8 milioane de lei (aproximativ 14,7 milioane de euro), mai mult cu 28% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, conform bzb.ro

Piaţa a avut un trend crescător pe toate segmentele pe care activăm, iar această evoluţie credem că se va menţine şi în semestru al doilea, cu o creştere mai accentuată în sectorul ser­viciilor. Estimăm o îmbunătăţire a gradului de utilizare a ac­ti­velor imobilizate din parcul industrial Electro­precizia, prin dina­mizarea firmelor care intenţio­nează să facă mutări

a decla­rat Adrian Secelean, preşe­din­tele consiliului de administraţie şi director general al Electro­pre­cizia.

Citeste si: Noutati la fosta Regie de transport din Sacele

Administratorii producătorului de motoare electrice Electroprecizia Săcele au aprobat la începutul acestui an numirea în funcţia de director general al companiei a lui Adrian Secelean, principalul acţionar, în locul britanicului Harasgama Prithiviraj. Adrian Secelean este acţionarul principal al Electroprecizia prin intermediul firmei Intercom Covasna, cu 49,7% din acţiuni.

Vor 130 de noi angajați

Electroprecizia intenţionează  recrutarea a încă 130 de persoane, iar relocarea de noi companii în parcul industrial Electroprecizia ar putea duce la crearea a încă 200 de locuri de muncă, în industria textilă.

Click aici: Citeste mai multe despre Electroprecizia 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply