Home / Actual / Servicii Săcelene SRL trebuie să aibă administrator nou până la 1 noiembrie 2016

Servicii Săcelene SRL trebuie să aibă administrator nou până la 1 noiembrie 2016

Consilierii locali săceleni au votat favorabil pentru constituirea comisiei de selecţie a administratorului SC SERVICII SĂCELENE SRL, comisie ce va trebui până la 1 noiembrie 2016 să finalizeze concursul de ocupare al funcţiei de administrator la fosta regie.

Membrii comisiei de selecţie sunt: Lucian Pascu, Marius Bălăşescu, Gheorghe Stoea (consilieri locali), Gheorghe Medianu (aparatul de specialitate al Primarului) şi Coca Grasa (din partea Servicii Sacelene SRL).

Aceştia vor fi remuneraţi lunar în conformitate cu prevederile art. 4 alin. (2) din H.G. nr. 364/1999, pe bază de convenţie civilă, cu o sumă de 40% din salariul de bază brut lunar al directorului general al societăţii comerciale.

Citeste si despre investitiile din scolile săcelene

Comisia de selecţie a administratorului răspunde de:

a) elaborarea cererii de ofertă şi a criteriilor de selecţie a administratorilor, stabilite pe baza obiectivelor şi criteriilor de perfomanta;
b) organizarea şi desfăşurarea concursului de selecţie a administratorilor;
c) publicarea într-un cotidian de mare tiraj şi într-un cotidian local, precum şi afişarea la sediul societăţii comerciale a cererii de ofertă, a criteriilor de selecţie a administratorilor, a locului şi a datei până la care se pot depune ofertele. Publicarea se va face de minimum două ori la un interval de maximum 5 zile;
d) selectarea şi ierarhizarea ofertelor, în funcţie de punctajul obţinut de fiecare ofertant;
e) desemnarea câştigătorului concursului de selecţie şi restituirea ofertelor neselectate, cu specificarea motivelor.

Conducerea SC SERVICII SĂCELE SRL este asigurată de un administrator, numit de către Consiliul Local, dar până la numirea prin concurs a acestuia, conducerea societăţii este asigurată în continuare de către d.l sing. Ion Gubernat.

Deratizare si dezinsectie la Săcele: Citeste aici ce zone să eviti si cand!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply