Home / Actual / CSM Viitorul Săcele reia cursurile de baschet

CSM Viitorul Săcele reia cursurile de baschet

Odată cu reînceperea şcolii şi CSM Viitorul Săcele doreşte să continue organizarea cursurilor de baschet sub deviza “minte sănătoasă într-un corp sănătos” pentru copiii noştri.

Din păcate problemele financiare nu îi ocolesc nici pe cei de la CSM Viitorul Săcele, începând din această toamnă clubul fiind nevoit să introducă o taxă lunară de antrenament de 60 de lei, bani ce vor merge exclusiv pentru plata antrenorilor.

Documente necesare pentru înscriere sunt adeverinţa medicală de la medicul de familie cu menţiunea “apt pentru efort fizic” şi copie a certificatului de naştere.

Pentru înscriere, vă rugăm să trimiteţi un mesaj în privat cu numele copilului, anul naşterii şi numărul de telefon al părintelui său sunaţi la numărul 0722 622 968. Antrenamentele se vor desfăşura în Sala de Sport, din cartierul Ştefan cel Mare. Zilele şi orele de antrenament vor fi menţionate ulterior. Mulţumim părinţilor care ne sunt alături şi ne sprijină în continuare! PRIMUL ANTRENAMENT ESTE GRATUIT!

CSM Viitorul Săcele dorește să readucă în atenția părinților și a copiilor importanța practicării sportului în general, a baschetului în special, în condițiile în care tot mai mulți copii petrec o mare parte a timpului în fața calculatorului sau a televizorului.

Obiectivele principale ale CSM Viitorul Săcele sunt inițierea, pregătirea și antrenarea copiilor în sport, motto-ul clubului fiind Sănătate, Disciplină și Distracție prin Sport!

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply