Home / Actual / Cascada Tamina: Lucrările încep în aceastā toamnā.

Cascada Tamina: Lucrările încep în aceastā toamnā.

Autorităţile din Săcele au un plan spectaculos pentru reabilitarea Cascadei Tamina, iar lucrările încep în aceastā toamnā. Vor fi amenajate poduri suspendate cu lanţuri, realizate din oţel zincat, dar şi o zonă de unde turiştii pot admira priveliştea.

cristi popaÎn prezent proiectul se află în faza de obţinere a tuturor avizelor necesare, a declarat pentru Agerpres, Popa Cristian (foto stanga), şeful Serviciului Investiţii de la Regia Locală a Pădurilor Săcele, care va realiza reabilitarea obiectivului turistic.

Investiţia este de 300.000 de euro, indicatorii tehnico-economici fiind aprobaţi de Consiliul local Săcele în urmă cu două luni.

Cascada Tamina se află pe versantul sudic al Masivului Piatra Mare, pe Valea Pietrei Mici, fiind o înşiruire de şase cascade, cea mai mare având o înălţime de 10 metri.

La Cascada Tamina accesul se face din DN1 la Timişul de Sus la fel ca şi pentru Canionul 7 Scări. Odată ajunşi la barieră trebuie să urmaţi traseul marcat cu albastru. Drumul durează aproximativ o oră şi trebuie să aveţi bocanci de munte.

Citeşte şi despre alt giratoriu la Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply