Home / Actual / Dana Haralambie, evoluție bună la Courchevel

Dana Haralambie, evoluție bună la Courchevel

În acest weekend, elita săritorilor cu schiurile s-a reunit pentru prima oară în acest sezon de vară. Săceleanca Dana Haralambie împreună cu  antrenorul său Csaba Magdo s-au deplasat în Franța pentru a participa la Grand Prix-ul de la Courchevel.  

Sesiunea de calificări de vineri a fost una cu succes pentru săritoarea noastră, rezultatul său de 80,5 metri fiind de ajuns pentru participarea în concurs, această performanță asigurându-i și obținerea de puncte în ierarhia Summer GP.

În prima manșă a concursului de sâmbătă, Dana a sărit 79 de metri, rezultat ce i-a adus locul 24 și calificarea în manșa a doua unde au ajuns primele 30 de concurente. Sportiva din Săcele s-a clasat la final pe locul al 23-lea, după ce în manșa secunda a sărit 81 de metri (vezi mai jos săritura). Competiția a fost câștigată de japoneza Sara Takanashi cu sărituri de 99,5 si 90 de metri.

În urma acestui rezultat, Dana Haralambie a primit 8 puncte în ierarhia Summer GP. Următoarea etapă va avea loc în perioada 29-30 iulie în Germania la Hinterzarten.

Bravo Dana și mult succes în continuare! 

Vezi cine cântă la Sântilie și care este programul! 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply