Home / Actual / Dana Haralambie, evoluție bună la Courchevel

Dana Haralambie, evoluție bună la Courchevel

În acest weekend, elita săritorilor cu schiurile s-a reunit pentru prima oară în acest sezon de vară. Săceleanca Dana Haralambie împreună cu  antrenorul său Csaba Magdo s-au deplasat în Franța pentru a participa la Grand Prix-ul de la Courchevel.  

Sesiunea de calificări de vineri a fost una cu succes pentru săritoarea noastră, rezultatul său de 80,5 metri fiind de ajuns pentru participarea în concurs, această performanță asigurându-i și obținerea de puncte în ierarhia Summer GP.

În prima manșă a concursului de sâmbătă, Dana a sărit 79 de metri, rezultat ce i-a adus locul 24 și calificarea în manșa a doua unde au ajuns primele 30 de concurente. Sportiva din Săcele s-a clasat la final pe locul al 23-lea, după ce în manșa secunda a sărit 81 de metri (vezi mai jos săritura). Competiția a fost câștigată de japoneza Sara Takanashi cu sărituri de 99,5 si 90 de metri.

În urma acestui rezultat, Dana Haralambie a primit 8 puncte în ierarhia Summer GP. Următoarea etapă va avea loc în perioada 29-30 iulie în Germania la Hinterzarten.

Bravo Dana și mult succes în continuare! 

Vezi cine cântă la Sântilie și care este programul! 

 

Farmacia Precizia

Leave a Reply