Home / Actual / ETREC şi-a finalizat site-ul şi speră la finanţarea proiectului pentru “Contor Smart”

ETREC şi-a finalizat site-ul şi speră la finanţarea proiectului pentru “Contor Smart”

Clusterul ETREC a avut o activitate intensă în trimestrul al II-lea (aprilie-iunie 2016), ce s-a finalizat cu obţinerea “Etichetei de bronz” o distincţie ce îi dă posibilitatea de a se afirma printre cele mai serioase structuri de acest fel din România.

Mai mult decât atât, tot în trimestrul al II-lea a fost depus proiectul CON-INTEL: Măsurarea Consolidată şi transmiterea parametrilor energetici spre punctele de colectare, proiect în cadrul căruia şi ETREC participă.

Scopul propunerii de proiect este implementarea conceptului „smart grid” prin realizarea unui contor integrat de energie electrică, gaz metan şi apă pentru măsurarea consolidată şi transmiterea în timp real a parametrilor energetici spre punctele de monitorizare şi control.

Valoarea proiectului este de 1.443.971 lei, din această sumă cofinanţarea fiind de 360.000 lei va fi susţinută de Electroprecizia, dacă proiectul va fi aprobat.

Domeniile prioritare ale ETREC sunt:

Motoare, generatoare şi acţionari electrice (mecatronica)
Echipamente electrice şi electronice auto
Energii regenerabile şi protecţia mediului
Logistica industrială şi servicii suport
Servicii Legate de Tehnologia Informaţiei şi a Comunicaţiilor

Alte informatii utile puteti găsi pe pagina: www.etrec.ro

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply