Home / Actual / ASC CORONA Braşov caută sponsori pentru a înscrie în campionat echipa U20

ASC CORONA Braşov caută sponsori pentru a înscrie în campionat echipa U20

Corona are în plan să înscrie în Campionatul Naţional şi Cupa României în acest sezon echipa de tineret CORONA U20! Bugetul necesar este cca 50.000 euro, însă doar o parte mică poate fi acoperită de către club. De aceea, pentru a putea împlini visul acestor tineri sportivi şi pentru a creea o tradiţie în hocheiul braşovean, conducerea clubului apelează la cetăţenii oraşului Braşov şi nu numai la aceştia.

Eu lucrez din 2012 ca antrenor la echipe de copiii şi juniori la ASC CORONA Braşov secţia hochei pe gheaţă. În anul 2013 cu ajutorul a unui grup de părinţi am înfiinţat asociaţia non-profit ca să putem să susţinem financiar şi logistic dezvoltarea sportului şi a hocheiului pe gheaţă în Braşov la nivel juvenil. Anul acesta avem prima generaţia care a depăşit vârsta de 18 ani. Anul trecut o mare parte dintre aceşti băieţi deja au avut experienţa de a juca la nivel de seniori în Campionatul României şi În Liga Mol şi s-au descurcat destul de bine

Evgeni Pisarenko, antrenor ASC CORONA Braşov

Fiţi alături de sportivii braşoveni! Susţineţi financiar echipa de hochei U20 Corona Braşov pentru participarea acesteia în Campionatul Naţional de Hochei al României. Copiii noştrii sunt viitorul hocheiului românesc!

Pentru donaţii şi sponsorizări accesaţi:
www.pisarenko.ro
e-mail: [email protected]
sau la nr. de tel.: +4072 486 04 86.
Vă mulţumim pentru susţinere!
Asociaţia Centrul de Hochei Pysarenko Braşov
Antrenor coordonator Evgeni Pisarenko

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply