Home / Actual / “Sântilia” aduce noutăţi organizatorice în 2016!

“Sântilia” aduce noutăţi organizatorice în 2016!

“Sântilia” sau Sărbătoarea Mocanilor Săceleni, aşa cum mai este ea cunoscută de către localnici, vine cu o schimbare în acest an.

Această modificare majoră faţă de ediţiile precedente este legată de locaţia unde se va desfăşura evenimentul. Astfel, tradiţionalul loc ce a găzduit sărbătoarea, Poiana Angelescu, a fost abandonat în favoarea terenului de rugby din cadrul bazei sportive din cartierul Electroprecizia.

Motivele ce au stat la baza acestei mutări au fost spaţiul generos oferit de terenul de rugby, accesibilitatea ridicată pentru participanţi, precum şi ridicarea gradului de securitate, zona deja împrejmuită fiind mai uşor de gestionat din punct de vedere al pazei şi protecţiei invitaţilor şi al spectatorilor.

Iti place ştirea? Promoveaz-o cu LIKE & SHARE

În weekendul 22-24 iulie 2016, săcelenii şi nu doar aceştia sunt aşteptaţi la Sântilia 2016, eveniment cultural ce îi are drept cap de afiş pe Ducu Bertzi (sâmbătă) şi Fuego ( duminică).

Bugetul evenimentului este de 60.000 lei, acestei sume adăugându-i-se şi eventualele sponsorizări obţinute din partea agentilor economici.

Programul Sântiliei 2016:

santilia

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

  1. O intrebare in legatura cu acest eveniment, am auzit zilele acestea ca se va plati o taxa de intrare de 5 lei sau cam asa ceva. Este adevarat..?

Leave a Reply