Home / Actual / Concurs Festival Sport Montan Săcele (19-21 Octombrie 2018): Puteți beneficia de câte o înscriere gratuită la probele din cadrul festivalului!

Concurs Festival Sport Montan Săcele (19-21 Octombrie 2018): Puteți beneficia de câte o înscriere gratuită la probele din cadrul festivalului!

[CONCURS] Marți, 9 Octombrie – ultima zi de înscriere la Festival Sport Montan Săcele (19-21 Octombrie 2018)!

Ca să fim siguri că informația ajunge la toată lumea vom face și o tombolă unde puteți câștiga 2 ÎNSCRIERI GRATUITE la una, două, trei sau toate probele din cadrul festivalului ❤️
______________________________
Regulamentul/ Desfășurarea Tombolei:

📌 Vor participa la tombolă toți cei care dau share (public! – doar așa putem contoriza cine a dat share) la POSTAREA ACEASTA până Luni 01.10.2018 ora 12.00 cu textul „Vreau să particip la festival” împreună cu un comment la postare cu probele la care vrei să participi
📌 Rezultatul filmat al extragerii va fi afișat Luni 01.10.2018 ora 19.00, tot aici, pe pagina oficială
📌 Se vor extrage 2 persoane care vor beneficia fiecare de câte o înscriere gratuită la una, două, trei sau toate probele din cadrul festivalului și vor menționa acest lucru la completarea formularului de înscriere pe de site.

România are 25 de noi școli-ambasador pentru Parlamentul European, iar Liceul Teoretic “George Moroianu” este printre ele!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia