Home / Actual / România are 25 de noi școli-ambasador pentru Parlamentul European, iar Liceul Teoretic “George Moroianu” este printre ele!

România are 25 de noi școli-ambasador pentru Parlamentul European, iar Liceul Teoretic “George Moroianu” este printre ele!

Veste bună dinspre educație, acolo unde s-a desfășurat ceremonia de decernare a titlurilor de Școli-Ambasador ale Parlamentului European (EPAS), ediția 2017/2018. 

Au fost alese 25 școli-ambasador din România, iar Brașovul a fost reprezentat de Liceul Teoretic ,,George Moroianu” din Săcele și Colegiul de Științe “Grigore Antipa”

Felicitări tuturor ambasadorilor juniori și seniori implicați în acest proiect, cat și coordonatorilor profesor Tatiana Benga și profesor Gheorghe Munteanu, director al Liceului “George Moroianu” Săcele

“Dincolo de competiţia în sine, e important faptul că elevii au avut ocazia să înveţe ce este UE, care e rolul ţării noastre în UE, drepturile şi obligaţiile noastre ca stat membru.

Prin implicarea în acest program, ambasadorii juniori au înțeles mai bine procesul alegerii reprezentanților țării noastre în Parlamentul European, iar ca cetățeni cu drept de vot în viitorul apropiat au înțeles conceptul de cetățean european și apartenența lor la acest spațiu”, spune europarlamentarul Răzvan Popa 

Peste cel puțin 24 de luni, 7 străzi din Săcele vor avea canalizare. Care sunt acestea?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia