Home / Administratie / Complicatii in cazul consilierului sacelean acuzat de DNA

Complicatii in cazul consilierului sacelean acuzat de DNA

matei gavrilProcurorii DNA verifică zilele acestea cum au fost câştigate anumite licitaţii la spitalele braşovene, printre care se numără Spitalul de Copii sau Maternitatea, pentru montarea şi revizia lifturilor de către o firmă de instalaţii frigorifice.

Licitaţiile au avut loc anul trecut şi au fost câştigate de compania săceleană Licofrig SRL deţinută de Gavril Matei, acelaşi domn consilier judeţean care a fost acuzat de catre procurori săptămâna trecută pentru implicarea într-o schemă de prădat banii publici de la Direcţia Copilului Braşov.

De altfel, consilierul judetean Gavril Matei îşi trecuse şi în declaratia de avere depusă la Consiliul Judeţean la începutul mandatului faptul că este administrator al companiei Licofrig, ceea ce îi interzicea dreptul să participe la licitaţiile organizate de Consiliul Judeţean. Valoarea contractului obţinut pentru cele două spitale se ridică la 545.699,20 lei.

sursa: bizbrasov.ro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia